Terug

Joke Anders en de Kunst van Irisanalyse: Een Venster op Zelfontdekking

Veel mensen vragen me naar de betekenis van die kleine vlekjes in hun oog, de diverse kleuren, of de donkere rand rond hun iris. Hoewel...
Joke Anders en de Kunst van Irisanalyse: Een Venster op Zelfontdekking - IrisArtwork

Veel mensen vragen me naar de betekenis van die kleine vlekjes in hun oog, de diverse kleuren, of de donkere rand rond hun iris. Hoewel ik hierop geen antwoord kan geven, kan Joke Anders, een ervaren iriscopist, dat wel. Gebaseerd op de irisfoto's die ik maak, kan Joke een diepgaande analyse van jouw oog uitvoeren.

De iris kan worden gezien als een soort landkaart waarbij elk element, zoals lijnen, kleurpigmenten, vormen, gaatjes, verdikkingen en kringen, een eigen verhaal vertelt. Deze elementen zijn onderling verbonden, waardoor de iris een fascinerend en uniek instrument voor zelfontdekking wordt. Met haar uitgebreide opleiding en 15 jaar ervaring, kan Joke veel onthullen en uitleggen over wat jouw ogen te vertellen hebben.

Waarom zou je kiezen voor een irisanalyse?

Een irisanalyse is een geweldig persoonlijk cadeau, zowel voor jezelf als voor een dierbare. Het biedt je een nieuwe kijk op jezelf, en brengt inzichten in aspecten van je persoonlijkheid en gezondheid die je misschien nog niet eerder had overwogen. Het is een fascinerende en persoonlijke reis naar zelfkennis.

En wat het nog specialer maakt, is dat jouw persoonlijke analyse kan worden omgezet in een prachtig boek. Dit boek is niet alleen een uniek kunstwerk, maar ook een blijvende herinnering aan de reis die je hebt gemaakt in het verkennen van jezelf via de iriscopie.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke manier om meer over jezelf te leren, of een bijzonder cadeau voor een geliefde, dan is een irisanalyse door Joke Anders, verwerkt in een prachtig boek, een uitstekende keuze.

Het boek  kost €144,- exclusief de verzendkosten.
De geschatte levertijd bedraagt twee tot drie weken. Let wel, de kosten voor het maken van de irisfoto zijn niet in deze prijs inbegrepen. Klanten die al een irisfoto bij ons hebben laten maken, kunnen deze foto gebruiken voor zowel de cover van het boek als voor de inhoudelijke analyse.

Dit unieke boek is zowel voor persoonlijk gebruik als een prachtig cadeau beschikbaar. Het biedt een diepgaande en persoonlijke benadering voor zelfontwikkeling, en geeft een fascinerende kijk op de eigen persoonlijkheid. Voor meer informatie over Joke en haar expertise op het gebied van iriscopie, nodigen we u uit om haar website te bezoeken: 


WWW.JOKEANDERS.NL/IRISCOPIE