Iris Fotografie Rotterdam

Onze studio in het dynamische Rotterdam nodigt je uit om deze persoonlijke en unieke kunstvorm te ervaren.

Iris fotografie locatie

Studio Rotterdam

Onze studio, gelegen op een perfecte locatie aan de Weena Zuid 130 in het hart van Rotterdam, biedt een unieke kans voor koppels en kleine groepen om persoonlijke kunst te ervaren. Slechts een steenworp afstand van het centraal station van Rotterdam en de bruisende Lijnbaan, is onze studio bijzonder gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ondanks dat het onze kleinste locatie is, biedt het een intieme en gezellige sfeer die ideaal is voor kleinere bijeenkomsten. Gevestigd in het Regus gebouw, vind je ons op de vierde verdieping, waar wij klaarstaan om jou en je groep te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring in het dynamische hart van Rotterdam.

Maak een afspraak

goed bereikbaar met openbare vervoer - Betaal Parkeren

Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, vlakbij Rotterdam CS. In de buurt is betaalde Q-Parking beschikbaar.

Onze kleinste Studio

Onze kleinste studio biedt een unieke, intieme setting, anders dan de grotere locaties van IrisArtworks in Haarlem en Hoorn. Perfect voor kleine groepen en koppels die een persoonlijke kunstervaring zoeken.

Ideaal voor
koppels & Kleine groepen

Dit is onze kleinste locatie, perfect afgestemd voor koppels en kleine groepen. Gelegen in het bruisende hart van de stad, biedt deze studio een persoonlijke ervaring in een knusse set.
Dichtbij Rotterdam CS en de Lijnbaan, is het gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

IrisArtwork Hoorn

Schelphoek 107
1621 MK HOORN

Routebeschrijving