Veelgestelde Vragen

Bezoek aan IrisArtwork

Moet ik een afspraak maken voordat ik kom?
Bij het creëren van onze exclusieve irisartworks hanteren wij een strikt op afspraak gebaseerde werkwijze. Deze aanpak stelt ons in staat om operationele kosten te minimaliseren en onze werkprocessen te optimaliseren. Deze efficiëntie wordt direct weerspiegeld in de aantrekkelijke prijzen van onze irisartworks. Door alleen op afspraak te werken, kunnen we elk project de aandacht en zorg geven die het verdient, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een kosteneffectieve en klantvriendelijke service.
Hoe maak ik een afspraak?
Om jouw persoonlijke afspraak voor een unieke irisartwork te plannen, nodig ik je uit om onze website te bezoeken. Daar vind je een speciale sectie 'Maak een Afspraak', of je kunt direct naar afspraak.irisartwork.nl gaan. Hier kun je gemakkelijk een locatie en tijdslot kiezen dat het beste bij jouw schema past. Met een paar eenvoudige stappen plan jij zo jouw afspraak, waarna je een nog een bevestigings mail ontvangt.
Waar zijn jullie studio's?
Bij Irisartwork bieden we drie studio's, elk met unieke kenmerken: onze ruime hoofdstudio in Haarlem, waar je niet alleen een rijke collectie voorbeelden vindt, maar ook het gemak van gratis parkeren, ideaal voor zowel individuele bezoekers als groepen; de studio in Hoorn, eveneens met gratis parkeren, wat een extra gemak is voor grotere groepen; en onze knusse studio in het bruisende centrum van Rotterdam, perfect voor wie een intieme en gezellige setting waardeert. Elk van deze studio's is zorgvuldig ingericht om jouw ervaring in het creëren van jouw unieke irisartwork zo aangenaam en inspirerend mogelijk te maken.
Hoe lang duurt het proces?
Bij Irisartwork streven we ernaar om jouw bezoek aan onze studio niet alleen tot een unieke ervaring te maken, maar ook tot een ontspannen en gezellig moment. Het proces van het fotograferen van de iris kan per persoon verschillen. Daarnaast besteden we tijd aan het bespreken van de verschillende opties voor jouw irisartwork, wat voor sommige bezoekers een snelle keuze is, terwijl anderen graag de tijd nemen om dit te overleggen met hun partner of gezin.

Daarom hanteren we ruime tijdsblokken voor elke afspraak, om te garanderen dat er geen haast is en dat je alle tijd hebt om deze bijzondere ervaring ten volle te ervaren. Voor één persoon zijn we gemiddeld 10 tot 15 minuten bezig, maar dit kan variëren afhankelijk van het aantal personen en de tijd die nodig is voor het kiezen van het design.

Tijdens je bezoek kun je ook genieten van een kopje koffie of thee, om het moment nog aangenamer te maken. In onze agenda zie je duidelijk hoe lang een afspraak ongeveer kan duren, afhankelijk van het aantal personen waarmee je komt. We willen ervoor zorgen dat je tijd bij ons niet alleen gaat om het creëren van een uniek kunstwerk, maar ook om een gezellige en ontspannen ervaring.
Hoe land duurt het voor het resultaat klaar is?
Na de fotoshoot duurt het ongeveer 8 werkdagen voordat je een proefafdruk van ons ontvangt via e-mail. We werken handmatig en gebruiken meerdere foto's om het perfecte irisdesign te creëren, wat wordt gedaan door onze designer. Nadat je akkoord hebt gegeven op de proefafdruk, duurt het ongeveer 5 werkdagen voordat een poster gereed is. Als je kiest voor een handgemaakte plexiglasversie, kan het proces echter 10 werkdagen in beslag nemen.

De digitale versie kan direct na jouw akkoord worden verzonden.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Wij begrijpen dat er situaties kunnen ontstaan waardoor je mogelijk jouw afspraak voor een Iris Artwork-shoot moet annuleren. We willen je verzekeren dat het annuleren van je afspraak volledig kosteloos is. Echter, we stellen het zeer op prijs als je ons minstens 8 uur van tevoren op de hoogte kunt stellen van de annulering. Dit geeft ons de gelegenheid om onze planning dienovereenkomstig aan te passen en andere klanten de kans te bieden jouw tijdslot te benutten.

We waarderen je begrip en medewerking in deze en streven ernaar om flexibel en meegaand te zijn, zodat jouw ervaring met ons zo aangenaam en probleemloos mogelijk verloopt.
Betaal je een bedrag voor de afspraak en een bedrag voor de foto?
Bij Irisartwork, geloven we in transparantie en eenvoud. Daarom hanteren we all-in prijzen. Dit betekent dat de kosten voor de fotoshoot, de nabewerking, een proefafdruk en de verzending allemaal inbegrepen zijn in één prijs. Geen verborgen kosten of extra toeslagen - u betaalt één bedrag voor het volledige pakket. Zo kunt u zich volledig richten op het genieten van uw fotoshoot-ervaring, wetende dat alles al geregeld is.

Onze werkwijze

Van Proefafdruk tot Perfect Kunstwerk
Na het zorgvuldige proces van het fotograferen van jouw iris, waarbij we gebruikmaken van verschillende belichtingsmethoden om het beste uit jouw unieke oog te halen, volgt de volgende stap in het creëren van jouw persoonlijke irisartwork. Binnen zeven werkdagen na de fotosessie ontvang je een proefafdruk. Dit is een belangrijk moment, want hier krijg je de kans om jouw mening te geven en eventuele aanpassingen te bespreken.

Elk irisartwork dat wij maken, wordt met de hand vervaardigd. We gebruiken meerdere foto's om het beeld te optimaliseren, zodat elk detail van jouw iris in het eindproduct perfect tot zijn recht komt. Jouw feedback op de proefafdruk is essentieel; het stelt ons in staat om het kunstwerk te finetunen tot het aan al jouw verwachtingen voldoet.

Na jouw goedkeuring van de proefafdruk, gaan we verder met de gekozen afwerking. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, kan dit proces tussen de 5 en 10 werkdagen in beslag nemen. Of je nu kiest voor een museumglas versie of fineart print op een ander materiaal, we zorgen ervoor dat het eindresultaat een verbluffend kunstwerk is dat jouw unieke iris in al zijn pracht toont.

Bij Irisartwork is elk stuk meer dan alleen een foto; het is een kunstwerk dat met zorg en toewijding wordt gecreëerd, waardoor het een persoonlijke en tijdloze toevoeging aan jouw ruimte wordt.
Grenzeloze Mogelijkheden
Bij Irisartwork bieden we ongekende flexibiliteit om meerdere irissen op één enkele print te plaatsen, waarbij onze mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn, afhankelijk van de afmeting van de print. Onze afdrukformaten zijn zorgvuldig ontworpen om zich aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en de unieke kenmerken van elk irisontwerp.

In principe hebben we de capaciteit om een divers aantal irissen te verwerken in één kunstwerk, zonder in te leveren op kwaliteit en artistieke waarde. Dit houdt in dat je de unieke eigenschappen van verschillende irissen kunt samenvoegen tot één indrukwekkende afdruk. Of je nu een samenstelling wenst van irissen van familieleden, vrienden, of een combinatie van jou en je dierbaren, onze geavanceerde technieken en aanpasbare formaten maken het allemaal mogelijk.

Bij Irisartwork staat het creëren van gepersonaliseerde kunstwerken centraal. Dankzij onze expertise en veelzijdige opties verzekeren we dat jouw irisartwork niet alleen een visueel meesterwerk wordt, maar ook een betekenisvolle weerspiegeling van persoonlijke connecties en herinneringen.
Wat zijn de maten en afwerkingen?

Bij IrisArtwork bieden we een uitgebreid scala aan formaten voor jouw unieke irisart, variërend van een compacte 15 cm tot een indrukwekkende 210 cm breedte. Ons assortiment omvat diverse vormen: van vierkante en rechthoekige tot lijn- en zelfs ronde formaten, elk ontworpen om jouw iris op een unieke manier tot uitdrukking te brengen.

Voor de afwerking van jouw kunstwerk, presenteren we een reeks aan professionele opties. Je kunt kiezen voor een directe afdruk op hoogwaardig fotopapier, plexiglas fineart, museumglas fineart en acrylblok. Alle afdrukken bij IrisARTWORK worden vervaardigd door een professioneel laboratorium dat ook samenwerkt met de voornaamste kunstgaleries, waarborgend dat jouw kunstwerk van de hoogste kwaliteit is.

We nodigen je van harte uit om meer te ontdekken over onze unieke aanpak en mogelijkheden met een bezoek aan onze stusio's laat je persoonlijk adviseren.  Bij Irisartwork staat jouw visie en tevredenheid centraal, en wij staan klaar om je te begeleiden in het kiezen van het perfecte irisartwork.
Kan ik een cadeaubon kopen?
Bij IrisArtwork kun je online cadeaubonnen kopen met diverse bedragen naar keuze. Mocht je iemand extra in het zonnetje willen zetten, dan is het mogelijk om meerdere bonnen tegelijkertijd aan te schaffen. De bon is altijd één jaar geldig vanaf de dag van aankoop. 
Kunnen jullie ook op locatie komen?
Wij kunnen de iris fotoshoot ook op locatie verzorgen, maar hiervoor worden extra kosten berekend van € 125,- euro om op locatie te fotograferen.

Praktische informatie

Is er een minimale leeftijd ?
Het is mogelijk om een Iris Art Work te laten maken van kinderen. Dit kan vanaf de leeftijd dat je kind goed stil kan zitten. Dit verschilt per kind, daar geldt geen specifieke leeftijdsgrens voor maar uit onze ervaringen is onze advies minimaal vanaf 5 jaar.
Moet ik mijn contactlenzen uit doen?
Bij het maken van een irisfoto in onze studio, is het mogelijk om dit te doen met zachte contactlenzen in. Het is echter noodzakelijk dat harde en gekleurde lenzen vooraf worden verwijderd. De kwaliteit van de uiteindelijke foto kan beïnvloed worden door de leeftijd en dikte van de zachte lenzen. We adviseren daarom om bereid te zijn je lenzen uit te doen op aanbeveling van ons fotograaf, om zo de beste kwaliteit irisfoto te garanderen. Dus raden we je aan om de opbergdoos voor je contactlenzen toch mee te nemen.
Kan ik make-up dragen tijdens het maken van de foto?
Het is beter om geen mascara of eyeliner te dragen, omdat deze op het hoornvlies kunnen komen en zichtbaar zijn op de foto.
Wat zijn de maten en afwerkingen?

Bij IrisArtwork bieden we een uitgebreid scala aan formaten voor jouw unieke irisart, variërend van een compacte 15 cm tot een indrukwekkende 210 cm breedte. Ons assortiment omvat diverse vormen: van vierkante en rechthoekige tot lijn- en zelfs ronde formaten, elk ontworpen om jouw iris op een unieke manier tot uitdrukking te brengen.

Voor de afwerking van jouw kunstwerk, presenteren we een reeks aan professionele opties. Je kunt kiezen voor een directe afdruk op hoogwaardig fotopapier, plexiglas fineart, museumglas fineart en acrylblok. Alle afdrukken bij IrisARTWORK worden vervaardigd door een professioneel laboratorium dat ook samenwerkt met de voornaamste kunstgaleries, waarborgend dat jouw kunstwerk van de hoogste kwaliteit is.

We nodigen je van harte uit om meer te ontdekken over onze unieke aanpak en mogelijkheden met een bezoek aan onze stusio's laat je persoonlijk adviseren.  Bij Irisartwork staat jouw visie en tevredenheid centraal, en wij staan klaar om je te begeleiden in het kiezen van het perfecte irisartwork.
Kan ik een cadeaubon kopen?
Bij IrisArtwork kun je online cadeaubonnen kopen met diverse bedragen naar keuze. Mocht je iemand extra in het zonnetje willen zetten, dan is het mogelijk om meerdere bonnen tegelijkertijd aan te schaffen. De bon is altijd één jaar geldig vanaf de dag van aankoop. 
Is het fotograferen voor je iris schadelijk?
Onze flitsers hebben geen negatieve invloed voor het oog.
Trusted Shops Keurmerk
Het Trusted Shops keurmerk geeft aan dat het bedrijf in kwestie is doorgelicht door de juridische experts van Trusted Shops om zeker te weten dat gecertificeerde webshops echt veilig en betrouwbaar zijn en goede service bieden. Hierdoor kun je zonder risico en zorgen een bestelling bij IrisArtwork plaatsen.

Daarnaast verzamelt Trusted Shops reviews van klanten over IrisArtwork en de producten . Als je een bestelling plaatst bij IrisArtwork wordt je uitgenodigd jouw mening te geven.

Wil je meer weten over het Trusted Shops keurmerk? Klik dan hier.
Wat is de levertijd?
De levertijd van onze Iris Artworks varieert, aangezien elk stuk speciaal op maat voor jou wordt gemaakt. Na het fotograferen van je iris hangt de levertijd af van het product dat je hebt besteld. Posters en digitale bestanden zijn het snelst beschikbaar. Voor de plexiglas fine art producten geldt een levertijd van ongeveer 4 tot 5 weken. Deze levertijd kan echter variëren, afhankelijk van eventuele wijzigingen in de proefafdruk die we ter goedkeuring versturen voordat we het definitieve product afdrukken.
Hoe hang je het op
Elke wandedecoratie wordt geleverd met een handig ophangsysteem, waardoor je de wanddecoratie direct na bezorging kunt ophangen. Aan de achterkant van onze decoraties, zoals die van plexiglas, is een vierkant aluminium frame bevestigd voor eenvoudige montage.
3pers-collision-maximahd-landscape_48519b99-bc9f-4a16-9387-7db6749ffb65
Neem contact met ons op
Heb je een vraag?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Email: info@irisartwork.nl 

Algemeen nummer: +31 (0) 85 800 78 70