Disclaimer

IrisArtwork spant zich in om deze site up-to-date en accuraat te houden. Mocht u toch iets tegenkomen dat onjuist of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dit laat weten. Geef daarbij alstublieft aan waar u de informatie op de site leest. We zullen dit dan zo snel mogelijk bekijken.

Stuur uw reactie per e-mail naar: privacy@irisartwork.nl

Wij achten ons niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen. Bij het gebruik van webformulieren streven wij ernaar het aantal velden dat verplicht moet worden ingevuld tot een minimum te beperken. Voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens
IrisArtwork via deze site, acht IrisArtwork zich niet aansprakelijk.

Het gebruik van de site en al haar componenten (inclusief fora) is onderhevig aan gebruiksvoorwaarden. Het loutere gebruik van deze site impliceert de kennis en acceptatie van deze gebruiksvoorwaarden.

Antwoorden en privacyverzoeken die via e-mail of via een webformulier worden ingediend, worden op dezelfde manier behandeld als brieven. Dit betekent dat u uiterlijk binnen één maand een reactie van ons kunt verwachten. In het geval van complexe verzoeken, zullen we u binnen 1 maand laten weten of we een maximum van 3 maanden nodig hebben.

Alle persoonlijke gegevens die u ons verstrekt in het kader van uw reactie of verzoek om informatie, al alleen worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

IrisArtwork stelt alles in het werk om haar systemen te beschermen tegen elke vorm van onwettig gebruik. IrisArtwork zal daartoe passende technische en organisatorische maatregelen nemen, rekening houdend met, onder andere, de standaarden van de techniek. Zij is echter niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, geleden door een gebruiker van de site, die ontstaat als gevolg van het onrechtmatige gebruik van haar systemen door een derde partij.

IrisArtwork accepteert geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan een hyperlink of andere referentie wordt gemaakt. Producten of diensten die door derden worden aangeboden, zijn onderworpen aan de toepasselijke algemene voorwaarden van die derde partijen.

Onze medewerkers stellen alles in het werk om de toegankelijkheid van onze site te garanderen en deze voortdurend te verbeteren. Dit geldt ook voor mensen die speciale software gebruiken vanwege een handicap.

Deze site is daarom gebouwd volgens de WCAG 2.1 niveau AA-richtlijnen. Deze richtlijnen zijn internationaal erkende afspraken over toegankelijkheid, duurzaamheid, uitwisselbaarheid en vindbaarheid van sites.

Alle intellectuele eigendomsrechten op inhoud op deze site berusten bij ERKPNR – IrisArtwork.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van IrisArtwork, behalve en alleen voor zover anders bepaald in voorschriften van dwingend recht (zoals het recht om te citeren), tenzij specifieke inhoud anders voorschrijft.

Als u vragen of problemen heeft met de toegankelijkheid van de site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Iris fotografie locatie

Studio Hoorn

Onze Tweede studio, gelegen in het prachtige Hoorn, biedt een ruime en uitnodigende omgeving die perfect is om in alle rust de perfecte irisfoto te maken. Deze grote studio is optimaal ingericht om de meeste sfeer uit te stralen en een unieke ervaring te bieden.

Bij aankomst in onze studio in Hoorn word je warm ontvangen door onze fotograaf. Voor degenen die met de auto komen, is er goed nieuws: je kunt je auto gemakkelijk en gratis parkeren in de ruime omgeving van onze locatie.

Wij zijn helemaal klaar om je te verwelkomen in onze Irisfotografie studio in Hoorn. De combinatie van onze sfeervolle studio, de gemakkelijke parkeergelegenheid en onze enthousiaste fotograaf maakt een bezoek aan ons een bijzondere ervaring.

Zien we je binnenkort?

Maak een afspraak

GRATIS PARKEREN

Bij ons kun je gemakkelijk en kosteloos parkeren. Wij begrijpen hoe belangrijk toegankelijkheid en gemak zijn voor onze bezoekers. Daarom bieden we ruime parkeergelegenheid direct bij onze locatie, zodat je zorgeloos je bezoek kunt starten.

Perfect voor een dagje

Ontdek onze nieuwste studio in het pittoreske Hoorn, een ideale plek voor een unieke fotoshoot. Deze intieme gelegen studio vormt het perfecte startpunt voor een weekend vol ontdekkingen in deze prachtige stad."

Ideaal voor Families

Onze ruime studio is ideaal voor families en grotere groepen. Hier kun je ontspannen en genieten van een gezellige fotosessie, met genoeg ruimte voor iedereen. Perfect voor het vastleggen van bijzondere familieherinneringen.

IrisArtwork Hoorn

Schelphoek 107
1621 MK HOORN

Routebeschrijving