Terug

IrisArtwork schittert op de EXCELLENT Woonbeurs – Ontvang Gratis Tickets!

We hebben opwindend nieuws voor alle kunstliefhebbers en interieurdesignfanaten! IrisArtwork is verheugd aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de prestigieuze EXCELLENT Woonbeurs...
IrisArtwork schittert op de EXCELLENT Woonbeurs – Ontvang Gratis Tickets! - IrisArtwork

We hebben opwindend nieuws voor alle kunstliefhebbers en interieurdesignfanaten! IrisArtwork is verheugd aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de prestigieuze EXCELLENT Woonbeurs van 23 tot en met 27 november. Dit evenement is een absolute must-visit voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en innovatie op het gebied van interieurontwerp en kunst.De EXCELLENT Woonbeurs staat bekend om zijn exclusieve selectie van topmerken, designers en unieke kunstwerken die de nieuwste trends in interieurdesign laten zien. En dit jaar voegen wij daar onze unieke Iris kunstwerken aan toe!

Onze prachtige IrisArtwork-panelen, die een perfecte mix zijn van kunst en technologie, zullen te bewonderen zijn op onze stand op de beurs. De levendige kleuren en het buitengewone detail in onze kunstwerken zullen zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn voor bezoekers van de beurs.


Gratis Tickets voor de EXCELLENT Woonbeurs !

En hier komt het beste deel - we willen graag onze passie voor kunst delen met geïnteresseerden zoals jij! Daarom bieden we gratis tickets aan voor de EXCELLENT Woonbeurs van 23 tot en met 27 november, zodat je ons en vele andere geweldige exposanten kunt bezoeken.

Hoe kun je je gratis ticket bemachtigen?

Stuur ons een e-mail naar info@irisartwork.nl en vertel ons waarom jij graag de EXCELLENT Woonbeurs wilt bezoeken. Laat ons weten wat jou zo nieuwsgierig maakt naar de nieuwste trends in interieurdesign en waarom je onze adembenemende Iris kunstwerken van dichtbij wilt bewonderen.

“Tot ziens op de beurs, waar kunst en design samenkomen om jouw interieur en leven te verrijken!”

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze stand en je persoonlijk te laten kennismaken met de magische wereld van IrisArtwork tijdens de EXCELLENT Woonbeurs van 23 tot en met 27 november. Mis deze kans niet en kom langs op de beurs om samen met ons te genieten van een creatieve en inspirerende dag!